LEG MED ORIGAMI... SONOBE-VARIATION

Billedskolen for børn ligger lige om hjørnet fra min egen adresse, så efter jeg havde været inde og låne deres skæremaskine, havde jeg masser af papir at lege med. Det var vældig hyggeligt og tjaaa... produktet endte ikke ud hveken entydigt eller som tænkt fra start. Men - det blev det ikke mindre sjovt af :-)

 

 

Instagram

 


 

LAMPEFEBER...

EN STOR LAMPE FOLDET I BLANKT PAPIR...

- se hvordan her til højre

 

Lampen er foldet af ca 40 m papirstrimler, 15 cm brede.

I noget mindre format ser den ud som den lille "prøvemodel" på fotoet til højre. Det lille format gør det meget lettere at holde styr på de mange strimler. Dog er det ikke den letteste strimmelfoldemodel, så måske det ikke skal være dit første projekt at lave en stor homemade designerlampe.

 


 

MINE PAPIRFOLDERIER...

En dag kom den mindste knægt hjem fra skole og havde foldet en terning af 6 stykker papir. Det resulterede i, at vi gik sammen ud og handlede en masse kulørt papir og foldede og foldede i flere dage. Da jeg startede på barsel med vores tredje barn bed interssen for origami sig rigtig fast.

Jeg er utroligt fascineret af den geometriske origami og polyhedra foldinger - igen noget med min interesse for naturens orden, strukturer og mønstre. Det ene projekt giver ide til det næste og det er både meget små og ganske store folder jeg gør det i.

Se nogle af mine folderier i galleriet herunder...

 


 

KREATIVE TEGNERIER

Jeg elsker at tegne - det er skønt og afslappende at sidde med en blyant eller tusch og lade stregerne lege på papiret. Om jeg tegner alene og det er små og koncentrerede streger, croquis på et hold eller hyggetegning sammen med ungerne er lige skønt.

Jeg udtrykker mig ved organiske, slyngede, legende linjer og finder oftest hele min motivverden inden for naturens rigdom og store verden af gobler og konkylier, frø og planter, mikroorganismer og strukturer mv... Nogle gange forsøger jeg at fange tiltrækningen mellem kønnene og gøre det sanseligt uden at det bliver vulgært. Det er min serie jeg kalder NUDE.  Se nogle af mine streger i TEGNEGALLERIET herunder

 

 


 

AKRYLMALERI

Hvad man dog kan på et lærred og hvor er det spændende at komme på kursus og lære nye maleteknikker. I mit værksted har jeg plads til at vi kan stå flere sammen og male. Måske vi skal male sammen en dag...?

I galleriet herunder kan du se nogle af mine malerier fra serien INVISIBLE. De er  inspireret af min store fascinationen af hav- og mikroorganismer og naturens strukturer mv... Motivverden og inspirationen er da den den samme som når jeg tegner - alligevel bliver udtrykket så ganske anderledes.  

 


 

Charlotte Brandt                      mob.: + 45 50577150                     mail: charlotte@galleribrandt.dk                    CVR: 35369562

Du har 0 varer i kurven
I alt 0,00 DKK